GDPR

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 5.2.2021

Suomen henkilötietolaki (523/1999),

10 § Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (917/2014)

Rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä

  • Sestertium Consulting Oy
  • Y-tunnus: 2773781-1
  • c/o Miia Kiviluoto
  • Orismalantie 303, 61550 Isokyrö

Rekisterin yhteyshenkilö

Miia Kiviluoto, Orismalantie 303, 61550 Isokyrö asiakaspalvelu(at)sestertium.fi

Rekisterin nimi ja ylläpidon peruste

  • Henkilötietolain §19 mukainen asiakasrekisteri
  • Uutiskirje (sähköpostilista)

Keräämme henkilöasiakkailta rekisteriimme nimesi ja sähköpostisoitteesi sekä puhelinnumerosi. Yritysasiakkailta kerätään lisäksi osoitetiedot ja y-tunnus laskutusta varten. Tiedot kerätään liittyessäsi sähköpostilistalle liittyessäsi tai tilatessasi meiltä palvelun.

Tietosuojaseloste

Tietoja käytetään yrityksemme viestintään, palvelujen kehittämiseen ja palvelujemme markkinointiin.

Rekisteri koostuu yllä maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Sivustolla käytetyt evästeet..

Käyttäjää tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille paitsi viranomaisille.

Suojaus

Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettu käyttämään vain ennalta määrätyt yrityksen työntekijät. Jokaisella työntekijällä on omat henkilökohtaiset tunnukset ja salasanat. Yritys antaa käyttöoikeuden tarvittavuuden perusteella.

Mitä evästeitä yritys käyttää?

Yritys käyttää seuraavia evästeitä:

  • kirjautumis- ja toimintaeväste (esimerkiksi asetusten tallentaminen kirjautumisen yhteydessä)
  • analyysievästeet (Google Analytics, tiedon avulla yritys parantaa sivuston toimivuutta)
  • kohdistetut- tai mainosevästeet (Google, mainonnan kustannustehokas käyttö, eivät sisällä henkilötietoja)

Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan. Sivuston käyttäjän tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.