Palvelut

Koulutukset ja konsultoinnit

Tyypillisimpiä toimeksiantoja konsultoinnin osalta ovat erilaiset taloudelliset selvitykset, joihin sisältyy nykytilanteen kartoitus haastatteluineen, toimenpide-ehdotukset sekä laskelmat selvityksen liittyen. Konsultointi räätälöidään aina yrityksen tarpeiden pohjalta.

Tarjoamme myös henkilöstölle talouden koulutuksia sekä yrityspuolelle että julkiselle sektorille. Erityisosaamista erityisesti pienyrityksien sekä kuntatalouden ja terveydenhuollon taloudesta, mutta myös yleinen talouskoulutus kuuluu toimialaan. Koulutus räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Yrityksen toimialaan kuuluu myös henkilöasiakkaiden talouskoulutus aputoiminimen Kukkaronvartija alla. Täm koulutus järjestetään verkossa osoitteessa www.kukkaronvartija.com .

Controller-osaaminen

Controller- ja talouspäällikkö osaamista voi ostaa myös palveluna, aina ei tarvitse palkata henkilöä omaan yritykseen.Varsinkin pienemmissä yrityksissä ei ole mahdollisuutta palkata kokoaikaista talousihmistä omille palkkalistoille. Tällaisessa tilanteessa controller-osaamisen hankkiminen palveluna on erittäin kustannustehokas ratkaisu. Meille on kunnia-asia hoitaa controller-palvelu samalla ammattitaidolla ja luottamuksella kuin se hoidettaisiin palkattuna työntekijänäkin. Kaikki asiat hoidetaan luottamuksella ja asiakkaan parasta ajatellen.

Sestertium Consulting Oy tarjoaa controller-osaamista tilapäiseen tarpeeseen sekä pidempään projektiin. Tyypillinen asiakastilanne on esimerkiksi pienyritys tarvitsee tilapäisesti kokeneen talousihmisen apua projektissa tai että talousosaamista tarvitaan vain vähäisiä määriä.

Tarvittaessa avustamme myös controllerin suorarekrytoinneissa.

Toistaiseksi emme tarjoa palveluja yrityksille vaan keskitymme Kukkaronvartija sivuston kautta yksityishenkilöille tarjottuihin koulutuksiin.